-Περί «ανέμων» και «χρυσών ενδείξεων»:

Εδώ μπορούμε να συζητήσουμε τα πάντα γύρω από τα μεταφυσικά φαινόμενα που έχουμε ή δεν έχουμε συναντήσει.
Άβαταρ μέλους
giotis-pll
Πρόεδρος
Δημοσιεύσεις: 699
Εγγραφή: Παρ 29 Ιαν 2010, 17:32
Χρόνια εμπειρίας: 10+ χρόνια
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ηλικία: 47

Re: -Περί «ανέμων» και «χρυσών ενδείξεων»:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giotis-pll » Δευ 11 Ιούλ 2016, 23:09

Το ότι κάποιο μέλος ξεκινάει ένα νέο θέμα στο φόρουμ δεν πάει να πει ότι είναι δικό του και το διαχειρίζεται με οποίον τρόπο θέλει.
Όλο το φόρουμ είναι μια δημόσια συζήτηση όπου μπορεί ο καθένας να κρίνει και να κριθεί.

Προφανώς εκ παραδρομής το μέλος ait έγραψε αυτό που έγραψε.
Παρακαλώ μείνετε στο θέμα και διατηρήστε το επίπεδο σας.


KANE KATI NA ΠAME ΣE KAMIA ΔOYΛEIA ΓIATI ΔEN ΜΠΟΡΩ NA ΣE ΠEPIΓPAΨΩ THN KATAΣTAΣH!

~ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ~

Άβαταρ μέλους
ait
Δραστήριος
Δημοσιεύσεις: 316
Εγγραφή: Πέμ 22 Δεκ 2011, 22:36
Χρόνια εμπειρίας: 10+ χρόνια
Τοποθεσία: ΒΟΛΟΣ
Ηλικία: 68

Re: -Περί «ανέμων» και «χρυσών ενδείξεων»:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ait » Τρί 12 Ιούλ 2016, 00:55

molo έγραψε:ναι ait . σχολιασαμε στο τοιχο σου .ειδικα εγω .για λογους διαφημισης . Απο ποτε εγινε 1 δημοσιο θεμα μελους ,σε forum ιδιωτικη ,σελιδα . που διαφημιζομαστε οπως λες , για ευνοητους λογους δεν θα το σχολιασω . και για το τι,ελεγα,και εγραφα ,σε αλα φορουμ ,οπωςειπες ,πρωτου πηδηξω κατηγορια στη ραβδοσκοπια . ειναι Η μεταβαση οπως λεγεται στην γλωσσα μας ,απο το Α στο Ω. αυτα θα πω μονο , μεχρι να περασω απο το δοκιμαστηριο σου . οταν με φερη ο δρομος. δε μου λες αμα σου βγαλουμε τα χρυσα τα περνουμε ?? η ετσι να χαμε να λεγαμε ειναι ?
και αυτο το λεω γιατι σαν το βουνο και την φυση δεν υπαρχη αλο δοκιμαστηριο .Αξιο για να τεσταριστη καπιος .και το βουνο το εχω τιναξη τα πετρελαια. Τελος παντον δεν θα γραψω αλλα. ΑΦΟΥ ειναι η προσοπικη σου σελιδα το forum . θα πω μονο οτι μπερδεψες τα f. αλλο forum και αλο facebook ,για να ειναι η προσωπικη σου σελιδα . :lol:
Οσω για το νοσοκομειο δοξα το θεο ,καλα ειμαι τωρα ευχριστω για τα περαστικα .
Δεν αξίζει να ασχοληθώ άλλο μαζί σου ή όσα λες και άσε τις υπεκφυγές για το όποτε περάσεις από το δοκιμαστήριό μου και αν θα τα πάρεις, αφού δεν πρόκειται να περάσεις ποτέ.. Όσο για το ότι παρασύρθηκα από τη σελίδα μου στο ΦΕΪΣΜΠΟΥΚ και έγραψα τοίχο μου αντί για θέμα που ανέπτυξα είμαι λολ;; Aυτό ήταν το πρόβλημα;;Ας προσέξουν λίγο αν το θέλουν εκείνοι που σε χρησιμοποιούν για τις πληροφορίες τους κ.λ.π..

van
Δραστήριος
Δημοσιεύσεις: 155
Εγγραφή: Δευ 14 Μαρ 2016, 01:55
Χρόνια εμπειρίας: 5-10 χρόνια
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ηλικία: 55

Re: -Περί «ανέμων» και «χρυσών ενδείξεων»:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από van » Τρί 12 Ιούλ 2016, 10:33

ait έγραψε:Φίλε van και τα λόγια σου να πάρω, τα μηχανήματα είναι για κλάματα αν χτυπάνε και πετρώματα όπως λες.. Επιπλέον λες και κάτι άλλο πως 90% φταίνε οι χρήστες των μηχανημάτων και όχι τα μηχανήματα που μόνο οι έμποροι μηχανημάτων το λένε να δικαιολογήσουν την ανικανότητα των πανάκριβων ή και πιο φθηνών μηχανημάτων τους που στην πραγματικότητα είναι ακατάλληλα για ανεύρεση θησαυρών και για κλάματα... Αν δεχτούμε ότι το 90% όπως λες δεν μπορούν να τα χειριστούν τότε να μην τα παίρνει κανένας γιατί το 90% δεν θα βρίσκει τίποτε με αυτά.. Όσο για σένα γιατί δεν έρχεσαι στη Λαμία Φθιώτιδας που είναι κοντά στο Βόλο και ζητάς Βόλο;; Αν είναι υπεκφυγή να μην δοκιμαστείς, άσε καταλάβαμε την αξία σου.. Αν εσύ ανήκεις στο 10% των σπάνιων καλών χειριστών όπως ισχυρίζεσαι (λες και θέλει επιφοίτηση ο χειρισμός τους) τότε γιατί στον Άγιο Κων/νο Φθιώτιδας πήγες να δοκιμαστείς και στη Λαμία που έχω δοκιμαστήρια δεν έρχεσαι;; Μάλιστα αν δεν απατώμαι εκεί σας είχαν πει και που βρίσκονταν οι στόχοι εκ των προτέρων.. Ακόμη όμως και να μην σας είχαν πει δεν κατάφερες τίποτε.. Αν δεν μπορείς γιατί ξέρω και άλλα, δεν είναι κακό γιατί απλά ευθύνονται τα μηχανήματα, αλλά μην παίρνουμε και άλλους στο λαιμό μας μιας και τυγχάνεις κάποιας μόρφωσης και δεν θα σχολιάσω τι συμβαίνει με τα σημάδια και τις υποδείξεις σου.. Προσωπικά αν δεν μπορούσα να βρίσκω παλιά θαμμένα ευγενή μέταλλα, δεν θα έπαιρνα άλλους στο λαιμό μου.. Εδώ και τώρα που αποδεδειγμένα μπορώ αρνούμαι σε πολλούς να πάω να τους βοηθήσω να λύσουν επιτέλους γρίφους που δεν κατάφεραν να λύσουν μια ζωή με μηχανήματα που συνιστάς ή ραβδοσκόπους που συνιστούν άλλοι.. Ελπίζω να μην χρειαστείς ποτέ τις ικανότητές μου αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μας ξημερώνει.. Και μην ξεχνάς τι χρυσά υπάρχουν σίγουρα στην Αυστραλία που είπες πως είσαι δάσκαλος.. Αν δεν μπορείς εσύ να τα εντοπίσεις αντίθετα εγώ μπορώ και πολύ εύκολα αν ποτέ βρεθώ εκεί.. Να τα βγάλω μόνο δεν μπορώ λόγω αναπηριών μου όσο ρηχά και αν είναι
εγραψα για βολο γιατι στο προφιλ σου γραφεις βολο. και στο βολο εχω παει στη συναντηση με τα ψαχτηρια και στον αγιο κωνσταντινο. εκει ο τυρεμπορας μου ειπε μην πας εκει γιατι ειναι βαθια για σενα. εγω τολμησα και βουτηξα και εγινε οτι εγινε μετα. εχω παει και σε αλλα δοκιμαστηρια για να ειμαι σε φορμα. επισης τωρα το καλοκαιρι δουλευω καθε μερα απο 3-4 ωρες την ημερα τους δισκους.. οσο για τα σημαδια αυτα που γραφω ειναι αποψεις μου το τι θα εκανα εγω στη θεση καθε ενδιαφερομενου. δε νομιζω να παιρνω κανεναν στο λαιμο μου λεγοντας να βαλει εναν δισκο εκει γυρω στα σημαδια. ειναι καθαρα η γνωμη μου. αν εχεις στη λαμια πολυ ευχαριστως. πιστευω δε το βουνο ειναι πιο ευκολο απο τα δοκιμαστηρια.

Άβαταρ μέλους
ait
Δραστήριος
Δημοσιεύσεις: 316
Εγγραφή: Πέμ 22 Δεκ 2011, 22:36
Χρόνια εμπειρίας: 10+ χρόνια
Τοποθεσία: ΒΟΛΟΣ
Ηλικία: 68

Re: -Περί «ανέμων» και «χρυσών ενδείξεων»:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ait » Τρί 12 Ιούλ 2016, 12:20

Φίλε Van έχεις κάποια μόρφωση και για τούτο κάνω εξαίρεση και σου μιλάω αναλυτικά.. Δεν ψάχνεται καμιά περιοχή με τοπικά ούτε είναι σε θέση να βρούνε σωστά θησαυρούς τεχνολογικά ενώ τα περισσότερα που κυκλοφορούν τα έχω χειριστεί χρόνια και είναι τελείως ανίκανα τενεκέδια στα παλιά θαμμένα ευγενή μέταλλα. Για τα μακρινά οι επιστήμονες είναι ακόμα στο Α σε ότι σημαίνει κύματα ή συντονισμοί και για πολλά χρόνια ακόμη θα είναι στο Α, δηλαδή δεν λειτουργούν ούτε για χρόνια θα λειτουργούν σωστά.. Για τούτο και δεν υπάρχουν Ραβδοσκόποι που να μπορούν να εντοπίσουν θησαυρούς όσες μπούρδες και αν λένε αφού και τα δήθεν μυστικά ή κόλπα των Ραβδοσκόπων δεν λειτουργούν ούτε μια στις χίλιες..Επειδή τα μηχανήματα τα ξέρω χρόνια έλα Λαμία όποτε θέλεις να διαπιστώσεις πως δεν υπάρχουν καλοί χειριστές γιατί απλά δεν υπάρχουν καλά μηχανήματα.. Για να μην σε ταλαιπωρήσω θα σε βάλω να βρεις όχι λίρες που είναι λίγες και αποκλείεται αλλά δύο μπρούτζους και μάλιστα όχι σε μεγάλα βάθη και πάντα με κάμερα να μην μπορεί κανείς μας να πει άλλα από όσα συμβούν.. Ο ένας στόχος ο πολύ μεγάλος σε έκταση και βάρος μπρούτζος είναι στα 2.10 μέτρα και ο άλλος μεγάλος επίσης μόνο στο 1 μέτρο αλλά έχει και λίγη βλάστηση από πάνω του.. Εγώ ξέρω ότι δεν θα μπορέσεις να τα βρεις γιατί κανένα μηχάνημα δεν τα εντόπισε ποτέ και πέρα όσων δοκίμασα εγώ, έχουν έρθει εδώ πολλά φημισμένα δήθεν μηχανήματα και δεν κατάφεραν τίποτε.. Κάποιοι πήγαν να δικαιολογηθούν με ιστορίες ότι δήθεν ορισμένους μπρούτζους δεν τους πιάνουν τα μηχανήματα, αλλά δυστυχώς για αυτούς έχω στο δοκιμαστήριό μου και καθαρό χαλκό όπου και πάλι δεν έπιασαν το παραμικρό.. Δεν με ενδιαφέρουν τυχόν αποτυχίες σου ως τώρα αλλά αν και τώρα δεν τα καταφέρεις δες και πες την πραγματικότητα.. Όσα σου είπα για την Αυστραλία ισχύουν και συμφέρουν πολύ. Είναι επίσης ότι καλύτερο για να δουν την πραγματικότητα όσοι υπερβάλουν για το τι μπορούν να κάνουν οι ίδιοι ή τα μηχανήματα τους που στο σύνολό τους σχεδόν δεν έχουν βάθη στα παλιά θαμμένα ευγενή, αλλά και δεν λειτουργούν σωστά.. Περιμένω να ορίσεις το πότε ακριβώς θα έρθεις για να μπορώ και εγώ.

van
Δραστήριος
Δημοσιεύσεις: 155
Εγγραφή: Δευ 14 Μαρ 2016, 01:55
Χρόνια εμπειρίας: 5-10 χρόνια
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ηλικία: 55

Re: -Περί «ανέμων» και «χρυσών ενδείξεων»:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από van » Τρί 12 Ιούλ 2016, 17:47

πολυ ωραια. μετα τις διακοπες θα ειμαι τρικαλα.. 6-7 αυγουστου

Απάντηση