"Δώστε στους Έλληνες πάλι τη δραχμή"

Ειδήσεις από διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Εδώ μπορούμε να ανεβάζουμε ειδήσεις από διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης και να τα σχολιάζουμε πάντα με κόσμιο τρόπο χωρίς βρισιές.
Άβαταρ μέλους
giotis-pll
Πρόεδρος
Δημοσιεύσεις: 665
Εγγραφή: Παρ 29 Ιαν 2010, 17:32
Χρόνια εμπειρίας: 10+ χρόνια
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ηλικία: 42

"Δώστε στους Έλληνες πάλι τη δραχμή"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giotis-pll » Τρί 22 Φεβ 2011, 21:27

Αυτός είναι ο τίτλος άρθρου της Γερμανικής εφημερίδας Sueddeutsche Zeitung, το οποίο αναφέρεται στην αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους με όχι και τόσο αισιόδοξα μηνύματα. Οι Γερμανοί τραπεζίτες και αναλυτές θεωρούν αναπόφευκτη την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην....εφημερίδα.

"Το συμβούλιο εμπειρογνωμόνων της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για ενδεχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας… Η υπερχρεωμένη Ελλάδα θα χρειαστεί το αργότερο το 2013 νέα οικονομική βοήθεια, προειδοποιεί σε έκθεσή της και η ομάδα οικονομολόγων του Ινστιτούτου του Μονάχου με πρόεδρο τον Hans-Werner Sinn. Το δραστικό πρόγραμμα εξυγίανσης δεν επαρκεί, ακόμη και σήμερα η ελληνική κρίση υποβαθμίζεται, υποστηρίζουν οι οικονομολόγοι", αναφέρει το δημοσίευμα. "Οι αγορές χαιρετούν εδώ και καιρό μια τέτοια λύση", δήλωσε ο κ. Μίροφ και πρόσθεσε ότι "για να ξεπεράσει τα προβλήματά της η Ελλάδα πρέπει να μειώσει το ποσοστό του χρέους της έναντι του ΑΕΠ στο 100% από το 150%".


trelokouneli.gr


KANE KATI NA ΠAME ΣE KAMIA ΔOYΛEIA ΓIATI ΔEN ΜΠΟΡΩ NA ΣE ΠEPIΓPAΨΩ THN KATAΣTAΣH!

~ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ~

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδήσεις από τον κόσμο”