-Περί «ανέμων» και «χρυσών ενδείξεων»:

Εδώ μπορούμε να συζητήσουμε τα πάντα γύρω από τα μεταφυσικά φαινόμενα που έχουμε ή δεν έχουμε συναντήσει.
Άβαταρ μέλους
ait
Δραστήριος
Δημοσιεύσεις: 316
Εγγραφή: Πέμ 22 Δεκ 2011, 22:36
Χρόνια εμπειρίας: 10+ χρόνια
Τοποθεσία: ΒΟΛΟΣ
Ηλικία: 68

Re: -Περί «ανέμων» και «χρυσών ενδείξεων»:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ait » Κυρ 28 Φεβ 2016, 14:39

Φίλε την ξέρω την οδό Φιλίππου όπως και που ακριβώς είναι η θέση της χρυσής ένδειξης δηλαδή το σημείο μηδέν... Για συνεργασία ακόμη και δοκιμαστήριο να μην υπάρχει εκεί, η ένδειξη δεν είναι δυνατή που σημαίνει πως μιλάμε για πολύ λίγα χρυσά κομμάτια π.χ. λίρες, οπότε και δεν αξίζει τον κόπο να κάνουμε κάτι έστω και αν πρόκειται για κρυμμένο από χρόνια κομπόδεμα που δεν το πολυνομίζω.. Μάλλον πρόκειται για το δοκιμαστήριο κάποιου κατοίκου Δράμας.. Αν ποτέ μάθεις αν υπάρχει εκεί δοκιμαστήριο και θέλεις μου λες και μένα για να μου φύγει η περιέργεια για το τι είναι...



FOYSKOTOS
Προβληματισμένος
Δημοσιεύσεις: 19
Εγγραφή: Τρί 17 Μαρ 2015, 19:05
Χρόνια εμπειρίας: 2-3 χρόνια
Τοποθεσία: ΔΡΑΜΑ
Ηλικία: 43

Re: -Περί «ανέμων» και «χρυσών ενδείξεων»:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από FOYSKOTOS » Κυρ 28 Φεβ 2016, 14:50

Ο.κ φίλε, απλός να ρωτήσω κάτι και αν θέλεις με απαντάς τις ενδείξεις τις βρίσκεις μέσω δορυφόρου ευχαριστώ
όχι άλλο κάρβουνο

Άβαταρ μέλους
ait
Δραστήριος
Δημοσιεύσεις: 316
Εγγραφή: Πέμ 22 Δεκ 2011, 22:36
Χρόνια εμπειρίας: 10+ χρόνια
Τοποθεσία: ΒΟΛΟΣ
Ηλικία: 68

Re: -Περί «χρυσών ενδείξεων»:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ait » Δευ 29 Φεβ 2016, 00:22

FOYSKOTOS έγραψε:Ο.κ φίλε, απλός να ρωτήσω κάτι και αν θέλεις με απαντάς τις ενδείξεις τις βρίσκεις μέσω δορυφόρου ευχαριστώ
Όχι δεν τα εντοπίζω μέσω δορυφόρου και δεν νομίζω πως έχει επιτυχία ένας τέτοιος εντοπισμός.. Την συγκεκριμένη ένδειξη την εντόπισα στα 4 με 5 χιλιόμετρα πριν φτάσω στην Δράμα μαζί με λιγοστές άλλες, αλλά ακολούθησα και εντόπισα τη θέση μόνο αυτής.. Η μεγαλύτερη απόσταση που ενδέχεται να αντιληφθώ μια χρυσή ένδειξη είναι τα 35 χιλιόμετρα μακριά από τη θέση όπου βρίσκεται..

Άβαταρ μέλους
ait
Δραστήριος
Δημοσιεύσεις: 316
Εγγραφή: Πέμ 22 Δεκ 2011, 22:36
Χρόνια εμπειρίας: 10+ χρόνια
Τοποθεσία: ΒΟΛΟΣ
Ηλικία: 68

Re: -Περί «χρυσών ενδείξεων»:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ait » Παρ 04 Μαρ 2016, 10:42

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΜΟΝΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΘΑΜΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ:
Θα σας αποκαλύψω που βρίσκεται το ένα δοκιμαστήριο αλλά δεν θα πω σε πια πόλη της Μακεδονίας... Και τούτο γιατί είναι το δεύτερο δοκιμαστήριο που εντόπισα στην Ελλάδα και που τα χρυσά κομμάτια που υπάρχουν θαμμένα σε αυτό είναι καλά μονωμένα..... ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ το οποίο δεν ξέρω αν λειτουργεί, αλλά την πινακίδα με το όνομά του την έχει.... Το δεύτερο δοκιμαστήριο με τα μονωμένα χρυσά που επίσης εντόπισα την θέση του βρίσκεται στην Κορινθία και επιβεβαιώθηκα.. Για όσους θέλουν να δοκιμαστούν στα μονωμένα ας ρωτήσουν μήπως μάθουν που βρίσκονται τα δύο αυτά δοκιμαστήρια για να το κάνουν... Αν κάποιοι όμως δεν θέλουν αποκλειστικά μονωμένα, έχω δύο δοκιμαστήρια οκτώ χρονών σε χωριό κοντά στη ΛΑΜΙΑ με χρυσό, χαλκό, σίδηρο, μπρούτζο, αλουμίνιο και μολύβι αρκεί να υπάρξει προσυνεννόηση για να έχω ελεύθερο χρόνο..

Άβαταρ μέλους
ait
Δραστήριος
Δημοσιεύσεις: 316
Εγγραφή: Πέμ 22 Δεκ 2011, 22:36
Χρόνια εμπειρίας: 10+ χρόνια
Τοποθεσία: ΒΟΛΟΣ
Ηλικία: 68

Re: -Ο θησαυρός στην Ηράκλεια Λαμίας»:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ait » Κυρ 27 Μαρ 2016, 11:26

Την 27 Ιανουαρίου 2016 εγκρίθηκε από το Δήμο Λαμίας η άδεια εκσκαφής για θησαυρό σε οικόπεδο της Ηράκλειας Φθιώτιδας που υπέβαλλαν δύο Ευρυτάνες χρυσοθήρες και δημοσιεύτηκε τούτο στα ΜΜΕ. Σε όσα άρθρα διάβασα στα ΜΜΕ απάντησα με σχόλιά μου, ως και στη σελίδα μου του ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ με τίτλο «Ραβδοσκοπία και Ραβδοσκόποι» την 28 Ιανουαρίου 2016 (ιδίως στο σχόλιό μου της ανάρτησής μου αυτής που μπορείτε να το διαβάσετε ) πως αποκλείω ρητά να βρούνε κανένα θησαυρό εκεί που θα σκάψουν... Δεν γνώριζα που θα σκάψουν γιατί κάμποσους μήνες πριν από τον Ιανουάριο με βρήκε κάποιος που είπε πως είναι φίλος με ένα Ευρυτάνα που έχει σίγουρη πληροφορία ύπαρξης θησαυρού στην Ηράκλεια και ζήτησε να ερευνήσω και να του πω αν έχω ένδειξη θησαυρού σε ανοιχτό χώρο ή οικόπεδο άσχετα αν υπάρχουν κοντά του κτίρια ή όχι... Του απάντησα πως δεν υπήρχε τέτοια ένδειξη στην Ηράκλεια και πως η μοναδική θησαυρού που υπήρχε στην περιοχή δεν ήταν σε ανοιχτό χώρο ή οικόπεδο αλλά σε σημείο που δεν είχε σχέση με αυτά και που ήταν πολύ δύσκολο να παρθεί.. Δεν πίστεψαν μάλλον στις ικανότητές μου και κακώς, γιατί οι δικές τους Ραβδοσκοπικές δυνατότητες και τα μηχανήματά τους, τους έδειχναν σίγουρο θησαυρό εκεί και μάλιστα ήταν βέβαιοι πως επρόκειτο για δύο κιβώτια με λίρες.. Την 23 Μαρτίου 2016 πραγματοποίησαν τελικά την ανασκαφή τους αλλά δεν βρήκαν το παραμικρό στο σημείο που έσκαψαν, δηλαδή ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ και για μια ακόμη φορά ως συνήθως Ραβδοσκόποι και Μηχανήματα ήταν λάθος και ανίκανα να εντοπίσουν σωστά..

Απάντηση