-Περί «ανέμων» και «χρυσών ενδείξεων»:

Εδώ μπορούμε να συζητήσουμε τα πάντα γύρω από τα μεταφυσικά φαινόμενα που έχουμε ή δεν έχουμε συναντήσει.
Άβαταρ μέλους
ait
Δραστήριος
Δημοσιεύσεις: 316
Εγγραφή: Πέμ 22 Δεκ 2011, 22:36
Χρόνια εμπειρίας: 10+ χρόνια
Τοποθεσία: ΒΟΛΟΣ
Ηλικία: 68

Re: -Περί «ανέμων» και «χρυσών ενδείξεων»:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ait » Πέμ 02 Ιουν 2016, 12:59

plavos έγραψε:Έχω ένα μεγάλο προβληματισμο..Στο στενό μου περιβάλον και λίγο πιο έξω υπάρχουν βεβαιωμένα σε 4-6
οικογένειες πάνω α΄πο 60 χρυσες λίρες εκτός τα άλλα χρυσαφικά,αν υπολογίσουμε τον μέσο όρο μία λίρα ανά
οικογένεια βρίσκονται 4-5χιλ. λιρες πώς είναι δυνατόν να ραβδοσκοπίσουμε α΄πο μακρυά και να πούμε
ότι λίγο έξω από την πόλη εχουμε μία μικρή ένδειξη χρυσου η όλη αντανάκλαση χρυσου της πόλης που πάει???
Πώς είναι δυνατόν λίγο έξω από τα Γιάννενα να πιάνουμε από μακρυα μία μικρη ένδειξη και που πάει όλος ο
χρυσος τόσα εργαστήρια,τρέπεζες,ενεχυροδανειστήρια,νοικοκυριά....Εχω δικαιο ή άδικο δεν ξέρω.
Φιλικά Γιάννης.
Φίλε Plavo σίγουρα δεν διάβασες το βιβλίο μου που κυκλοφόρησα πέρυσι αλλά δυστυχώς εξαντλήθηκε αλλιώς θα σου έστελνα ένα... Αν το διάβαζες θα έβλεπες σε αυτό πως κάνω απίστευτα πράγματα και όλα βεβαιωμένα με χαρτιά από μάρτυρες που τα είδαν και γραμμένα όσα είδαν με τα χέρια τους.. Το βιβλίο κυκλοφόρησε με το ψευδώνυμο Ait και με καλυμμένα τα στοιχεία των μαρτύρων γιατί δυστυχώς ο χώρος της Ραβδοσκοπίας είναι τραγικά γραφικός και γεμάτος απάτες ή παρανοϊκά πράγματα.. Όμως το βιβλίο κατατέθηκε σε όλα σχεδόν τα Ελληνικά Πανεπιστήμια Φυσικής επώνυμα με όλα τα στοιχεία μου και στη διάθεση των Πανεπιστημίων όλα τα στοιχεία των μαρτύρων που βεβαιώνουν τα απίστευτα που έκανα μπροστά τους και κάνω.. Ένα μάλιστα Πανεπιστήμιο μου απάντησε έγγραφα και το έχω, πως όσα γράφω τέθηκαν σε αντικείμενο ερευνών του.. Εσύ φυσικά δεν με ρωτάς για να μάθεις αλλά όπως κατάλαβα να με απορρίψεις.. Αν είναι έτσι τότε σίγουρα ανήκεις στους γνωστούς σαχλαμαράκηδες (κλίκες, μεσάζοντες, εμπόριο αντικειμένων, ψώνια κ.λ.π.) και δεν απαντώ σε τέτοιους γιατί δεν αξίζουν τον κόπο αφού είναι πολλοί σε όλες τις σελίδες μας και προπαντός όσο και αν το παίζουν ειδικοί ή φημισμένοι δεν ξέρουν τίποτε από ραβδοσκοπία ή μηχανήματα αποστάσεως όσα χρόνια και αν ασχολούνται με αυτή ή αυτά. Χώρια που η απειρία κάποιων φαίνεται από ένα σωρό θεωρίες που γράφουν σαν εξηγήσεις ακόμη ανακατεύοντας και επιστημονικά δεδομένα.. Μόνο λοιπόν τα Πανεπιστήμια μπορούν να με απορρίψουν αν και ούτε εκεί μπορούν όσο κάνω στην πράξη όσα κάνω.. Μόνο να ερευνήσουν μπορούν όσα κάνω μήπως και τα εξηγήσουν.. Αν τώρα δεν είσαι από τους σαχλαμαράκησες και σε παρεξήγησα έλα να με βρεις αν όντως το θέλεις να σου αποδείξω ότι δεν μπερδεύομαι καθόλου από όσα βρίσκονται μέσα σε σπίτια και καταστήματα και να σου πω (με παρουσία κάμερας και μαρτύρων να μην διαδίδονται άλλα) σε όποιο σπίτι μου δείξεις τι ποσότητες περίπου έχει μέσα και σε ποια σημεία του... Αν τα δεις ότι όντως τα κάνω πρόβλημά σου μετά να τα εξηγήσεις... Προσωπικά σε όσα έχω πει ή γράψει σε σελίδες του ίντερνετ και αλλού, ακόμη δεν έχω κάνει λάθος οπότε κανείς δεν μπορεί να με απορρίψει ή αμφισβητήσει... Όμως ειλικρινά αυτά τα απίστευτα ενδιαφέρουν κυρίως μόνο τα Πανεπιστήμια και πίστεψέ με όσο μπροστά και αν είναι στην κυματική, ακόμη έχουν μεσάνυχτα... Εσάς σας ενδιαφέρει μόνο αν βρίσκω παλιούς θησαυρούς ή όχι και είπα ότι από όσα έχω πει και γράψει όλα δείχνουν πως όχι μόνο μπορώ να βρίσκω αλλά είμαι και αλάνθαστος μέχρι στιγμής αν και λάθη μέχρι 15% τα δικαιούμαι γιατί δεν είμαι πάντα σε καλή κατάσταση.



Άβαταρ μέλους
ait
Δραστήριος
Δημοσιεύσεις: 316
Εγγραφή: Πέμ 22 Δεκ 2011, 22:36
Χρόνια εμπειρίας: 10+ χρόνια
Τοποθεσία: ΒΟΛΟΣ
Ηλικία: 68

Re: -Περί «ανέμων» και «χρυσών ενδείξεων»:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ait » Πέμ 02 Ιουν 2016, 13:52

Κάτι ακόμη.. Όταν δηλώνω πως δεν υπάρχουν (ή υπάρχουν) θησαυροί σε κάποια περιοχή εννοώ πάντα θησαυρούς θαμμένους μέσα στη γη έστω και αν κάμποσες φορές θεωρώ πως είναι δεδομένο και δεν το αναφέρω.

plavos
Προβληματισμένος
Δημοσιεύσεις: 15
Εγγραφή: Παρ 19 Ιουν 2015, 14:49
Χρόνια εμπειρίας: 5-10 χρόνια
Τοποθεσία: ΙΤΕΑ ΦΩΚΙΔΑΣ

Re: -Περί «ανέμων» και «χρυσών ενδείξεων»:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plavos » Πέμ 02 Ιουν 2016, 14:41

Δεν μπορώ να το εξηγήσω,όλα καλά...

Άβαταρ μέλους
giotis-pll
Πρόεδρος
Δημοσιεύσεις: 699
Εγγραφή: Παρ 29 Ιαν 2010, 17:32
Χρόνια εμπειρίας: 10+ χρόνια
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ηλικία: 47

Re: -Περί «ανέμων» και «χρυσών ενδείξεων»:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giotis-pll » Πέμ 02 Ιουν 2016, 21:38

Φίλε Κώστα επειδή έχει γίνει λίγο κουραστικό το θέμα θα ήθελα να σου ζητήσω δημόσια εάν το θέλεις και μπορείς να μαζευτούμε σε κάποιο χώρο και να κάνεις μια παρουσίαση τον ικανοτήτων σου.
Εαν μαζευτούν αρκετά μέλη (20+) και υπάρχει και καταγραφή απο κάμερα τότε πιστευω θα λυθούν ολα.
KANE KATI NA ΠAME ΣE KAMIA ΔOYΛEIA ΓIATI ΔEN ΜΠΟΡΩ NA ΣE ΠEPIΓPAΨΩ THN KATAΣTAΣH!

~ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ~

Άβαταρ μέλους
ait
Δραστήριος
Δημοσιεύσεις: 316
Εγγραφή: Πέμ 22 Δεκ 2011, 22:36
Χρόνια εμπειρίας: 10+ χρόνια
Τοποθεσία: ΒΟΛΟΣ
Ηλικία: 68

Re: -Περί «ανέμων» και «χρυσών ενδείξεων»:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ait » Παρ 03 Ιουν 2016, 01:27

giotis-pll έγραψε:Φίλε Κώστα επειδή έχει γίνει λίγο κουραστικό το θέμα θα ήθελα να σου ζητήσω δημόσια εάν το θέλεις και μπορείς να μαζευτούμε σε κάποιο χώρο και να κάνεις μια παρουσίαση τον ικανοτήτων σου.
Εαν μαζευτούν αρκετά μέλη (20+) και υπάρχει και καταγραφή απο κάμερα τότε πιστευω θα λυθούν ολα.
Φίλε Γιώτη χωρίς παρεξήγηση δεν μου άρεσε η λέξη κουραστικό... Αν κουράζουν όσα γράφω στο σάιτ των χρυσοθήρων απλά ζήτησέ μου να μην ξαναγράψω και τελείωσε.. Επίσης δεν μου άρεσε το θα λυθούν όλα... Ποια να λυθούν;;; Έχω γράψει ένα βιβλίο όπου υπάρχουν αρκετές μαρτυρίες που αποδεικνύουν πλήρως όσα λέω.. Το βιβλίο αυτό έχει υποβληθεί και υπάρχει σε αρκετά Ελληνικά Πανεπιστήμια και έχω μερικές αποδείξεις πως το παρέλαβαν που το αποδεικνύουν... Δεν έχω λοιπόν να αποδείξω τίποτε σε κανένα γιατί τα έχω αποδείξει ήδη αμέτρητες φορές και ακόμη να τα δεχτείτε... Και μιλάμε πάντα για το τι μπορώ να κάνω και όχι αν θα εμπιστευτώ να δείξω ή όχι σε κάποιους δικές μου θέσεις όπου κάτι υπάρχει... Άλλο στον Palvo που το δέχτηκα από μόνος μου και άλλο να μου το ζητάνε για να τελειώνουμε όπως ο ίδιος κατάλαβα... Από τι;; Αμφιβάλετε ακόμη για όσα κάνω;;; Πρόβλημά σας... Αρκεί και ένας μόνο μάρτυρας από το χώρο μας για να πάψετε να αμφιβάλετε γιατί ο καθένας από τους τόσους που με είδαν να τα κάνω δεν ήταν χαζός ή δεν του έκοβε.. Αντίθετα ήταν όλοι τους πανέξυπνοι και σωστοί άνθρωποι.. Σήμερα στη σελίδα σας, αναρτώ με ονοματεπώνυμα τα όσα έγραψαν με τα χέρια τους πως με είδαν να κάνω δύο από τους σωστούς του χώρου μας.. Για να με αμφισβητήσει κάποιος από το σάιτ σας για όσα κάνω θα πρέπει να διαψεύσουν όσα είδαν οι καλοί φίλοι σήμερα μα άγνωστος ο ένας ο μη Λαμιώτης σε μένα την ημέρα που του τα έκανα γιατί ήταν στην πρώτη συνάντησή μας... Όσο για την πρότασή σου και κάποτε πριν κάμποσα χρόνια μου ζήτησες να έρθω να κοιτάξω κάποιες πληροφορίες σου και δεν παρουσιάστηκες ο ίδιος γιατί ασθενούσες, αλλά δεν ειδοποίησες και ξοδεύτηκα να έρθω... Παρόλα αυτά θα σου κάνω ο ίδιος μια αντιπρόταση αν και μετά τα χαρτιά που δημοσίευσα είναι πλεονασμός.. Γιατί δεν έρχεσαι εσύ στη Φθιώτιδα ώστε να μην ξοδευτώ σε τίποτε και να σου δείξω κάποια από όσα μπορώ να κάνω για να τελειώνουμε, αρκεί πριν ξεκινήσω να υπογράψεις σε χαρτί πως μου επιτρέπεις τη βιντεοσκόπηση και με εσένα μέσα ενώπιον μαρτύρων μου όσων σου δείξω και την ανάρτηση του βιντεάκι όπου και αν θελήσω χωρίς καμιά σου απαίτηση ή και την έγγραφη περιγραφή του όπου δεν γίνεται να αναρτηθεί.. Στο βιντεάκι μέσα θα σε ρωτάω μετά από κάθε επίδειξη να επιβεβαιώνεις ότι πραγματοποιήθηκε ως και το αποτέλεσμα αυτής πάντα ενώπιον μαρτύρων.. Τίποτε περισσότερο δεν δέχομαι να κάνω και αυτά πολλά είναι γιατί η εξακολούθηση της αμφισβήτησής μου πλέον και μετά από αυτά ή η μη αποδοχή τους μόνο σκοπιμότητες θα σημαίνουν αφού στο παρελθόν που με ενδιέφερε να δείξω τι μπορώ να κάνω και το ζήτησα κατ’ επανάληψη στα διάφορα σάιτ δεν το δεχτήκατε, σε άλλα στα ίσια με άρνηση και σε άλλα πλαγίως με κόντρες..
Scan_Doc0002.pdf
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.

Απάντηση