Ψυχοτρονική Τεχνολογία

Εδώ μπορούμε να συζητήσουμε τα πάντα γύρω από τα μεταφυσικά φαινόμενα που έχουμε ή δεν έχουμε συναντήσει.
wolfidis
Προβληματισμένος
Δημοσιεύσεις: 23
Εγγραφή: Κυρ 12 Ιουν 2011, 02:38

Ψυχοτρονική Τεχνολογία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wolfidis » Πέμ 22 Δεκ 2011, 03:37

[3290]Μέρος 1ο

Τι είναι η Ψυχοτρονική Τεχνολογία;

Απο την πλευρά της μηχανολογίας:

Είναι κάποιες μηχανικές κατασκευές, οι οποίες όμως λειτουργούν και με ψυχική ενέργεια. Δηλαδή πέρα απο το μηχανικόν μέρος της κατασκευής, υποτίθεται ότι χρειάζονται και την κατάλληλη ψυχοενεργειακή τροφοδότηση για να λειτουργήσουν. Οι συσκευές αυτές είθισται να ονομάζονται και ψυχοτρονικές συσκευές.

Με μια πρώτη ανάγνωση,θα διαπιστώσετε πως το θέμα είναι μια φαντασιόπληκτη θεωρία βγαλμένη απο το μέλλον...

Ας δούμε όμως τα στοιχεία και τις αποδείξεις:

Μια από τις πολλές Ψυχοτρονικές συσκευές είναι η wishingmachine η αλλιώς,κατά τον δημιουργό της,''η μηχανή των ευχών''
Τώρα ποιος είναι ο δημιουργός της...μου είναι ακόμη άγνωστο.

ΣΥΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑΣ
Όταν ο Patrick Flanagan ήταν έφηβος, στις αρχές της δεκαετίας του 1960, το περιοδικό "Life" τον κατέταξε σαν έναν απ' τους κορυφαίους επιστήμονες στον κόσμο. Ανάμεσα στις εφευρέσεις του ήταν το Νευρόφωνο, ένα ηλεκτρονικό όργανο που μπορεί να προγραμματίσει υποβολές σε κάποιο άτομο, απευθείας μέσω δερματικής επαφής. Κατασκεύασε το πρώτο Νευρόφωνο σε ηλικία 14 ετών, από σκουπίδια της κουζίνας. Τα ηλεκτρόδιά του ήταν γυαλιστικά σφουγγαράκια φτιαγμένα από λεπτό χάλκινο σύρμα και μονωμένο με πλαστικές σακούλες. Κατόπιν σύνδεσε τα ηλεκτρόδια σε έναν ειδικό μετασχηματιστή που ήταν συνδεδεμένος στον ενισχυτή hi-fi.
Κρατώντας τα σφουγγαράκια στους κροτάφους του, μπορούσε να ακούσει, μέσα στο κεφάλι του, μουσική απ' τον ενισχυτή. Μετέπειτα μοντέλα ρύθμιζαν αυτόματα το σήμα για να συντονιστεί με το ανθρώπινο δέρμα σαν μέρος ενός περίπλοκου κυκλώματος. Οι ειδικοί για τις ευρεσιτεχνίες είπαν ότι, ήταν αδύνατο ο ήχος να ακούγεται καθαρά δίχως να δονεί τα οστά ή να διέρχεται από κάποιο κρίσιμο νεύρο του αυτιού και αρνούνταν για 12 χρόνια να το κατοχυρώσουν. Το αρχείο ανοίχτηκε ξανά όταν ένας κουφός - εξαιτίας νευρικού προβλήματος - υπάλληλος στο γραφείο ευρεσιτεχνιών, άκουσε με ένα Νευρόφωνο.
Κάποια εποχή ο Flanagan ερεύνησε την γλώσσα ανθρώπων/δελφινιών, σε σύμβαση με το Ναυτικό των Η.Π.Α. Αυτό οδήγησε σε ένα τρισδιάστατο ολογραφικό ηχητικό σύστημα, το οποίο μπορούσε να θέσει ήχους οπουδήποτε στο χώρο. Κατόπιν τελειοποίησε ένα μοντέλο Νευροφώνου, που μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για υποσυνείδητη εκμάθηση, η οποία θα κατευθύνονταν σε μακροπρόθεσμες τράπεζες της μνήμης. Αλλά αφού έστειλε μια πρωτότυπη εφαρμογή για ένα ψηφιακό Νευρόφωνο, η Defense Intelligence Agency, Υπηρεσία Αμυντικών Πληροφοριών το κατέταξε σε ένα επίπεδο μυστικότητας, και ήταν ανήμπορος να δουλέψει πάνω στη συσκευή ή να μιλήσει σε κανένα γι΄ αυτήν για πέντε χρόνια. Αυτό ήταν αποκαρδιωτικό, αφού η πρώτη ευρεσιτεχνία έκανε 12 χρόνια να γίνει δεκτή.
Έχοντας βοηθήσει κάποιους κουφούς ανθρώπους να ακούσουν, το επόμενο θαύμα του Flanagan θα μπορούσε να είναι να βοηθήσει τους τυφλούς να δουν. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ερεθίσουμε το δέρμα με τα σωστά σήματα.
Μέρος 2ο

Ηλεκτρομαγνητικά Κύματα-Οι επιπτώσεις πάνω στους Ανθρώπους


Ο ανθρωπινος εγκεφαλος παρουσιαζει εκτος της ηλεκτρικης συμπεριφορας και ηλεκτρομαγνητικη.Το φάσμα των Συχνοτήτων που λειτουργεί είναι απο 0.1 HZ εως 64 HZ.Δηλαδή πολύ χαμηλά.

Συνέπειες Ηλεκτρομαγνητικών Κυμάτων στον Άνθρωπο:

Για να μεταβάλει ο οργανισμός μας τα ερεθίσματα που παίρνει από το περιβάλλον σε αισθήματα,βοηθούν και τα εγκεφαλικά κύματα ή αλλιώς συχνότητες.Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει σε διάφορες κλινικές οι συχνότητες αυτές έχουν σαν αρχή τους τα νευρικά κέντρα της <<φαιάς ουσίας>> του εγκεφάλου και του νωτιαίου μυελού.Παράγονται δε συνεχώς και ανεξάρτητα από τα εσωτερικά ή εξωτερικά ερεθίσματα.Οι συχνότητες αυτές έχουν τάση μερικών δεκάτων του μικροβόλτ(1μV = 10 στην -6η V )και χρησιμεύουν σαν πηγή ερεθιστικότητας οποία αποτελεί παράγοντα επιλογής των ερεθισμάτων που προέρχονται είτε από τον εξωτερικό ,φυσικό μας κόσμο,είτε από τον εσωτερικό,ψυχικό μας κόσμο.Αυτό αποδεικνύει ταυτόχρονα ότι ο εγκέφαλος δεν είναι ένα αδρανές κέντρο που διεγείρεται μόνον όταν επενεργούν τα διάφορα ερεθίσματα .Οι εγκεφαλικές συχνότητες είναι της τάξης μεγέθους μερικών Hz(μονάδα συχνότητας:1 Hz = 1sec στην -1).Χωρίζονται δε στις ακόλουθες κατηγορίες.
1) ΔΕΛΤΑ * 0,5 Hz - 4 Hz *Βαθύς ύπνος.
2) ΘΗΤΑ * 4 Hz - 8 Hz *Πρώτο στάδιο ύπνου.
3) ΑΛΦΑ * 8 Hz - 14 Hz *Ηρεμία με συνεχή ετοιμότητα.
4) ΒΗΤΑ * 14 Hz - 30 Hz *Πλήρης εγρήγορση και μεγάλη συγκέντρωση του νου.
Με την παραπάνω διάταξη κατέγραψαν εργαστηριακά τις ακόλουθες κυματομορφές συχνοτήτων <<Δ>>,<<Θ>>,<<Α>>,<<Β>> .Καταστάσεις ανυσιχίας,συναισθηματικές φορτίσεις έχουν σαν αποτέλεσμα την αύξηση ή και την καταστολή των συχνοτήτων αυτών.Εδώ βασίζονται και τα διάφορα πειράματα και οι μέθοδοι <<Brain control>> και <<Brain stimulation>>.
Από την στιγμή οι Ρώσοι είχαν στα χέρια τους αυτήν τις επιστημονική απόδειξη,ότι ο εγκέφαλος παράγει συχνότητες οι οποίες μπορούν να καταγραφούν και κατά συνέπεια να μεταβληθούν .

Με την αυξομίωση των Hz να τι μπορύνε να κάνουνε πάνω μας:

Τομέας Θ
3,5 Hz Αίσθημα του ανήκειν σε μία ολότητα, επιταχυμένη ικανότητα απομνημόνευσης γλώσσας
5,5 οράματα, κίνηση πέρα από τη γνώση
6,3 νοητική ή αστρική προβολή, επιάχινση μαθησιακής ικανότητας, βελτιωμένη ικανότητα απομνημόνευσης
7 νοητική ή αστρική προβολή, λύγισμα αντικειμένων, πνευματική θεραπεία
7,5 διαλογισμός, δημιουργικότητα στον καλιτεχνικό τομέα, εφευρέσεις, μουσική, επαφή με πνευματικές μορφές συνειδητότητες
7,83 Βασική συχνότητα Σούμαν
Τομέας Α:
8 Hz Αναδρομή σε παλαιότερες φάσεις της ίδια ή σε παλαιότερεες ζωές
8,3 οπτικοποίηση νοητικών αντικειμένων
9 επίγνωση αιτιών σωματικής ανισσοροπίας
10,5 Ίαση του σώματος, ένωση σώματος με το πνεύμα και φαινόμενο αναστενάρηδων
12 συγκέντρωση
Τομέας Β:
14-30 νορμάλ κατάσταση όταν είμαστε ξυπνιτοί
Τομέας Γ:
33 Ηz αίσθημα τρέμουλου, αίσθημα φυσικής "ανακατωσούρας"
35 εξισσορόποιση των τσάκρας, άνοιγμα των κεντρικών τσάκρα
41 αίσθημα φυσικής κόπωσης
55 Ταντρική γιόγκα, ερεθισμός της κουνταλίνι
62 αίσθηση φυσικής δύναμης
63 αστρική προβολή
70 Νοητική και αστρική προβολή
80 ένωση χώρου και χρόνου, προσανατολισμός (καιοι τεχνιτές συχνότητες Teddybear)
Tομέας Ω (ή trans-gamma τομέας -δεν εμφανίζονται σε όλους)
83 άνοιγμα του τρίτου ματιού
90 αίσθημα ευεξίας, ασφάλειας, ισορροπίας ψυχικής
105 ξεκάθαρη οπτική-κατανόηση περίπλοκων καταστάσεων
108 απόλυτη γνώση
120-500 Πάραψυχικές ικανότητες, ψυχοκινιση, μεταμόρφωση της ύλης
169 αίσθηση σωματικής κόπωσης και αρνητική πνευματική κατάσταση
196 αίσθημα μεγάλου καθησυχασμού
247 αίσθημα ειρήνης
333 έμπνευση έως έκσταση
348 αίσθημα αγάπης
440 κατανόηση
494 πνευματική αφύπνιση (ορισμένες φορές φόβος)
523 φόβος, πανικός
698 ισχυρό αίσθημα αγάπης
794 ισχυρή θέληση
880 η δίχως όρια ικανότητα
988 υψηλότερη συνειδητότητα, πνευματικότητα,
1925 αίσθημα φώτεισης, σε άτομα που δεν είναι προετοιμασμένα ευφορία, ή ακόμη και φόβος
Πειράματα που έγιναν:
1. Η Φοσαρ αναφέρει στο εν λόγω βιβλίο( Μαγικό Τραγούδι-Συχνότητες για έλεγχο του καιρού και των σκέψεων )τον τρόπο με τον οποίο ο Πούτιν έκανε χρήση του εγκεφάλου των τηλεθεατών, επιρρεάζοντας του ψηφοφόρους υποσυνείδητα με "ειδικό" προεκλογικό κλιπ.
Συγκεκριμμένα ο Καθηγητής Ιgor Smirnov χρησιμοποιόντας ένα ΗΥ αξίας 1,5 εκατομ. δολλαρίων που του έδωσε στη διάθεση του ο Boris Beresowski -γίγαντας των ΜΜΕ- τοποθέτησε "κάτω" από το σποτ του Πούτιν μία πολύ λεπτή-δυσδυάκριτη εικόνα, την οποία είχε "σπάσει" σε 3000 κομμάτια. Κάθε μία εικόνα του σποτ είχε "από κάτω" μόνο ένα από αυτά τα κομμάτια της εικόνας. Όμως σύμφωνα με τον καθηγητή Smirnow, "το υποσεινήδειτο τα ενώνει πολύ εύκολα σε μία εικόνα" . Για κάθε λεπτό της εκπεμπόμενης προεκλογικής καμπάνιας ο υπολογιστής του Smirnow χρειαζόταν 6 ώρες υπολογισμού, ώστε να κρύψει τέλεια την "χειραγώγιση" (manipulation)
Σύμφωνα με την ίδιο καθηγητή είναι πολύ εύκολο να επιρρεαστεί υποσεινήδητα και με άλλους τρόπους ο άνθρωπος τόσο μέσω της τηλεόρασης όσο ακόμη και μέσα από το ραδιόφωνο.
Μελέτες έχουν αποδείξει πως ο εγκέφαλος επιρρεάζεται κυρίως από αυτά τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που μοιάζουν με αυτά που χρησιμοποιεί και ο ίδιος, δηλαδή εξαιρετικά χαμηλές συχνότητες κάτω από 100Hz στον τομέα των κυμάτων ELF.
2.Στη γερμανία έγινε δύο φορές μαζική "πλύση εγκεφάλου" μέσω ραδιοφώνου:
a)Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2002 (31 Δεκ. 2001) στο Βερολίνο, ο ραδιοφωνικός σταθμός RS2 (94,3), εξέπεμπε καθ' όλη τη διάρκεια του πρωτοχρονιάτικου "ρεβεγιόν" (από τις 18:00μμ)
-μιας και τον άκουγαν εκείνη την ώρα πέρα από τους άλλους ακροατές, όλοι όσοι είχαν συγκεντρωθεί στο Brandenburger Tor για να γιορτάσουν και οι τηλεθεατές που παρακολουθούσαν τη συγκεριμένη αναμετάδοση -
ένα σήμα "ευτυχίας" (ήτανε λέει το δώρο τους για ένα ευτυχισμένο 2002).
Πως? Παράλληλα με τη μουσική "έπαιζε απο κάτω" συναιχώς ένας βόμβος συγκεκριμένης συχνότητας ανάμεσα στα 13,5 και 14,5Hz, η οποία επιρρεάζει τον εγκέφαλό -κάτι σαν ναρκωτικό τύπου extasy -
O ίδιος ο σταθμός -σε έρευνες που έγιναν- είπε πως δεν γνώριζε τυχόν αρνητικές επιδράσεις του "βόμβου" μιας και το "πείραμα" τους προτάθηκε από την αμερικανική συμβουλευτική εταιρία, με την οποία συνεργάζονται και πως τα τεχνικά στοιχεία τα έχουν εκείνοι....

2. Πάλι μέσω ραδιοφώνου, στη Στουτκάρδη αυτή τη φορά, στις 10 Απριλίου 2002, το Hit-Radio-Antenne-Lustbombe, έγινε το μεγαλύτερο ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ (!!!) πείραμα της περιοχής (και όχι μόνο!)
Από τις 7:05 το πρωί αργά μετά τα μεσάνυχτα εξέπεμπαν και πάλι μία συχνότητα, ένα παλλόμενο όμως βόμβο αυτή τη φορά, ο οποίος παλλόταν σε αρμονικά διαστήματα ανά 40Ηz με μάξιμουμ τα 80 και επιρρέαζε αυτή τη φορά την υπόφυση, όπου παράγεται και η ορμόνη προλακτίνη, η οποία ρυθμίζει την σεξουαλική διάθεση, (μέσω των οιστρογόνων στις γυναίκες και τεστροστερόνης στους άντρες, που απελευθερώνει μία αλυσιδωτή αντίδραση στον οργανισμό, όταν παραχθεί η προακτίνη)
Το πείραμα έγινα σε συνεργασία αυτή τη φορά με το γερμανό Θεραπευτή Σεξουαλικών Προβλημάτων Dr Karl Heinz Bauer, o οποίος εφάρμοζε παρόμοια τεχνική στους ασθενείς του, και πάλι (σύμπτωση?) μετά από προτροπή της ίδιας αμερικανικής συμβουλευτικής εταιρίας.
Ο ίδιος ο εκφωνιτής έλεγε:"O βόμβος του σεξ, είναι λοιπόν, τουλάχιστον το ίδιο αποτελεσματικός όσο και το viagra και μάλιστα δεν χρειάζεται ιατρική συνταγή και είναι εντελώς δωρεάν από το Hit Radio Antenne 1."


Επίσης:
- 9 Hz για παραίσθηση ότι μας αγγίζουν,
- 5 Hz για παραισθήσεις εικόνων,
- 15 Hz για παραισθήσεις ήχων, κλπ


Πηγές:
1)Βιβλίο:Zaubergesang-Frequenzen zur Wetter- und Gedankenkontrolle", που μεταφράζεται ως: "Μαγικό Τραγούδι-Συχνότητες για έλεγχο του καιρού και των σκέψεων"
Συγγραφείς:
Grazyna Fosar και Franz Bludorf, οι οποίοι είναι φυσικοί επιστήμονες, που ασχολείται εκτεταμένα με το θέμα των συχνοτήτων.Απάντηση