Προτάσεις μου για τη σελίδα των χρυσοθήρων

Κάντε εδώ τις προτάσεις σας για το φόρουμ νέες ιδέες πάντα δεκτές.
Άβαταρ μέλους
ait
Δραστήριος
Δημοσιεύσεις: 316
Εγγραφή: Πέμ 22 Δεκ 2011, 22:36
Χρόνια εμπειρίας: 10+ χρόνια
Τοποθεσία: ΒΟΛΟΣ
Ηλικία: 65

Προτάσεις μου για τη σελίδα των χρυσοθήρων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ait » Τετ 28 Δεκ 2011, 12:18

[8002]Προτείνω εν συντομεία:
α)Στο ευρετήριο Δ. Συζήτησης να μην μεσολαβούν διαφημίσεις και τόσο κενός χώρος και κάτι από ίντερνετ, μέχρι τα περιεχόμενα που είναι οι τίτλοι των κυρίως θεμάτων ανά κατηγορία.Οι διαφημίσεις όπως και στην αρχική σελίδα ή ενδιάμεσα στα υποθέματα θα έπρεπε να φύγουν και να μπουν αριστερά όπου έχουν καλή ορατότητα μα σε πολύ μικρότερο χώρο αφού προτείνω η κύρια σελίδα να μεγαλώσει λίγο ακόμη.Προτείνω τα περιεχόμενα των κυρίως θεμάτων να αλλάξουν σειρά σε τίτλους από αυτή που έχουν σήμερα.Οπωσδήποτε να μπει πρώτο Αιτήσεις συντονιστών μα να μικρύνει πολύ.Δεύτερο τυχόν κληρώσεις αν υπάρχουν.Τρίτο κανόνες ή όρους λειτουργίας της σελίδας των χρυσοθήρων.Τέταρτο το ας γνωριστούμε και πέμπτο οπωσδήποτε ιστορίες θησαυρών.Ας ακολουθήσουν τα άλλα ως έχουν ώσπου να υπάρξουν τυχόν άλλες προτάσεις μέχρι και το θέμα προτάσεις συνεργασίας. Κατόπιν να ακολουθήσουν εισδήσεις κ.λ.π. που ήταν πρώτα.
β)Για την αρχική σελίδα προτείνω και πάλι τα ίδια να φύγουν δηλαδή αριστερά οι διαφημήσεις και τελείως το κενό που μεσολαβεί ως και κάτι για το ίντερνετ.Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τα περί εγγραφής ως και σύνδεσης αλλά σε καλύτερη εφαρμογή η σύνδεση που κάποιο σημείο της παρουσιάζει μικροπροβλήματα. Κατόπιν να ακολουθήσουν τα υποθέματα δηλαδή οι τίτλοι που περιέχονται στους τίτλους των κυρίως θεμάτων μα όχι ανά κατηγορία αλλά με σειρά ημερομηνίας που έγινε σε αυτά κάποια εγγραφή σε βάθος μήνα με 30 ως 40 θέματα από την πρώτη σελίδα δηλαδή την αρχική.Πάνω από τα υποθέματα θα υπάρχει και άλλη επιλογή που θα μας πηγαίνει σε άλλο πίνακα-σελίδα με όλες τις πρόσφατες ανακοινώσεις με σειρά ημερομηνιών σε βάθος εβδομάδας με 30 ως 40 θέματα από την πρώτη σελίδα και με άλλη επιλογή θα μας επιστρέφει πάλι στην προηγούμενη σελίδα των υποθεμάτων.
γ)Προτείνω η είσοδος των επισκεπτών να είναι ελεύθερη σε όλο το σάιτ και όχι σε κάποια μέρη του έστω και χωρίς την εγγραφή τους.Διότι θα επιθυμήσουν περισσότεροι να εγγραφούν για να γράψουν τη γνώμη τους και ανταλλάξουν απόψεις που διαφορετικά δεν θα επιτρέπεται παρά όταν τους απαγορεύεται η ελεύθερη σε όλα ξενάγησή τους.
Τέλος υπάρχει και ένα ακόμη πολύ σημαντικό θέμα για την επιλογή θεμάτων, την παρουσίαση τους και τον χειρισμό σχολίων που θα αναφέρω σε άλλη χρονική μου ευκαιρία.Θα ήθελα πολύ να ακούσω τις γνώμες όλων σας πάνω σε αυτά τα θέματα.


Ait Ραβδοσκοπία

Άβαταρ μέλους
ait
Δραστήριος
Δημοσιεύσεις: 316
Εγγραφή: Πέμ 22 Δεκ 2011, 22:36
Χρόνια εμπειρίας: 10+ χρόνια
Τοποθεσία: ΒΟΛΟΣ
Ηλικία: 65

Re: Προτάσεις μου για τη σελίδα των χρυσοθήρων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ait » Τετ 28 Δεκ 2011, 15:12

ait έγραψε: Κατόπιν να ακολουθήσουν τα υποθέματα δηλαδή οι τίτλοι που περιέχονται στους τίτλους των κυρίως θεμάτων μα όχι ανά κατηγορία αλλά με σειρά ημερομηνίας που έγινε σε αυτά κάποια εγγραφή σε βάθος μήνα με 30 ως 40 θέματα από την πρώτη σελίδα δηλαδή την αρχική.Πάνω από τα υποθέματα θα υπάρχει και άλλη επιλογή που θα μας πηγαίνει σε άλλο πίνακα-σελίδα με όλες τις πρόσφατες ανακοινώσεις με σειρά ημερομηνιών σε βάθος εβδομάδας με 30 ως 40 θέματα από την πρώτη σελίδα και με άλλη επιλογή θα μας επιστρέφει πάλι στην προηγούμενη σελίδα των υποθεμάτων.
[7069]Μόλις έγραψα κάτι για τη ραβδοσκοπία και έφυγε από την αρχική σελίδα όπου θα έπεφταν τα μάτια του επισκέπτη τούτο το θέμα που είναι ίσως πιο ενδιαφέρον.Για τούτο και πρότεινα να είναι από την αρχική σελίδα 30 με 40 εμφανή θέματα όπως και σε κάθε σελίδα που ακολουθεί για να καλυφθεί το βάθος μήνα ή εβδομάδας
Ait Ραβδοσκοπία

TEO
Προβληματισμένος
Δημοσιεύσεις: 54
Εγγραφή: Κυρ 08 Μάιος 2011, 19:29
Χρόνια εμπειρίας: 10+ χρόνια
Τοποθεσία: ΚΕΡΚΥΡΑ
Ηλικία: 52

Re: Προτάσεις μου για τη σελίδα των χρυσοθήρων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από TEO » Παρ 30 Δεκ 2011, 14:06

[8080]καλο ακουγεται τα τελευταια 20-30 θεματα να φαινονται.

VIP
Προβληματισμένος
Δημοσιεύσεις: 56
Εγγραφή: Τρί 22 Μαρ 2011, 15:12

Re: Προτάσεις μου για τη σελίδα των χρυσοθήρων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από VIP » Παρ 30 Δεκ 2011, 15:10

[9990]Και να διευκρινιζεται ο συγγραφεας, το πεδιο οπου υπαρχει το θεμα και η ωρα-ημερομηνια που εγινε το τελευταιο ποστ...

Απάντηση