Ο γυιος του Χιτλερ

Σοβαρές συζητήσεις για σοβαρά και μη θέματα!
Άβαταρ μέλους
petros
Πρόεδρος
Δημοσιεύσεις: 202
Εγγραφή: Παρ 29 Ιαν 2010, 22:36

Ο γυιος του Χιτλερ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από petros » Τρί 21 Φεβ 2012, 16:07

Χίτλερ: Μερικές φορές είναι η αλήθεια πιο παραξενη από τη μυθιστοριογραφία
Καταχωρήθηκε στις 19 Φλεβάρη του 2012

Ως λάτρεις της ιστορίας, τίποτα στις ειδήσεις, που είναι μια νέα ανακάλυψη σχετικά με την ιστορία είναι μια σπάνια απόλαυση στον κόσμο της τρέχουσας ιστορίας. Έμεινα αναυδος σήμερα ακούγοντας μια έκθεση σχετικά με τον Χίτλερ και για ένα παιδί που θα μπορούσε να έχει. Μια έρευνα αυτής της ιστορίας με οδήγησε σε μια άλλη ιστορία για τον Χίτλερ, που είναι περίεργο να πούμε το λιγότερο.

Ο Χίτλερ ήταν ένας στρατιώτης του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου και τοποθετήθηκε στη Γαλλία. Μια μέρα, τον Ιούνιο του 1917, ήρθε σε μια ομάδα Γάλλων κοριτσιών και αποφάσισε να τα ζωγραφίσει. Ένα κορίτσι εκλέχτηκε να πάει και να τον ρωτήσει τι έκανε-αυτή τη γυναίκα, Charlotte Lobjoie, στο νεκροκρέβατό της πριν πεθανει ισχυρίστηκε ότι ήταν εραστές και ότι ο γιος της ήταν το παιδί του Χίτλερ.

Με μόνο ό,τι μπορώ να βρω στο διαδίκτυο ως αποδεικτικό στοιχείο, δεν φαίνεται να υπάρχουν στοιχεία για να τεκμηριώσει την ιστορία της: Ο Χίτλερ βρίσκονταν σε επαφή με την Charlotte Lobjoie, η Βέρμαχτ της εστελνε χρήματα κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκόσμιου Πόλεμου, ο γιος της ομοιάζει με τον Χίτλερ, είχε πολλά από τα σκίτσα του και πινακες στη σοφίτα της, και τα δείγματα γραφής είναι εκπληκτικά παρόμοια με του Χίτλερ.

Ο γιος της, Jean-Marie Lore, γεννηθηκε και ειναι ο γυιος του Χιτλερ. Η μητέρα του τον έδωσε για υιοθεσία, και είναι από μια μικρή πόλη, συνεχώς τον πείραζαν ως παιδί οτι είναι ένα «παιδί του Μπος». Αγωνίστηκε ενάντια στη ναζιστική Γερμανία στο Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο, και μέλος της γαλλικής αντίστασης, όταν η Γαλλία είχε καταληφθεί από τη Γερμανία. Η αποκάλυψη στο νεκροκρέβατό οτι ηταν η βιολογική μητέρα του και αυτος ηταν γυιος του Χιτλερ πρέπει να ήταν τρομακτικη.

Έγραψε ένα βιβλίο το 1981 με τίτλο, "Το όνομα του πατέρα σας ήταν ο Χίτλερ», το οποίο φαινομενικά είχε απορριφθεί από τους περισσότερους ιστορικούς και έλαβε λίγη προσοχή. Το γεγονός ότι πήρε τριάντα χρόνια για να γράψω αυτή την ιστορία δείχνει κάποια διστακτικότητα εκ μέρους του. Πέθανε τέσσερα χρόνια μετά τη δημοσίευσητο 1985.

Τουλάχιστον ένα άτομο έχει αμφισβητηθεί ότι ο Jean-Marie Lore, είναι το παιδί του Χίτλερ. Ένας δημοσιογράφος από το Βέλγιο το όνομα του Jean-Paul Mulders, ισχυρίζεται ότι είχε γίνει τεστ DNA στα παιδιά Lore που διασταυρώνονται με τον Χίτλερ, και δεν είναι το ίδιο. Ας ελπίσουμε ότι αυτό το μυστήριο θα λυθεί, έστω και μόνο για να ικανοποιουνται ανθρώποι σαν εμένα.
Καλο ειναι να βρουμε το βιβλιο και αν αφησε απογονους.Μηπως ειναι και αξιωματουχοι της σημερινης γερμανικης κυβέρνησης;
πηγη:περιοδικό Le Point.


Μια γνώμη μπορει να βοηθηση η να αποπροσανατολιση.Οταν λεγεται πρέπει να λαμβάνετε σαν μια ακομη εναλλακτικη λύση η οποια ενισχυεται η απορρίπτεται απο την τοπογραφία της περιοχής.

Απάντηση