Το μπλοκάρισμα των υπολογιστών για πρόστιμο είναι υιός

Σοβαρές συζητήσεις για σοβαρά και μη θέματα!
Άβαταρ μέλους
ait
Δραστήριος
Δημοσιεύσεις: 316
Εγγραφή: Πέμ 22 Δεκ 2011, 22:36
Χρόνια εμπειρίας: 10+ χρόνια
Τοποθεσία: ΒΟΛΟΣ
Ηλικία: 64

Το μπλοκάρισμα των υπολογιστών για πρόστιμο είναι υιός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ait » Τετ 23 Ιαν 2013, 17:51

Αν μετά την είσοδό σας σε σελίδες του ίντερνετ με ταινίες κ.λ.π. σας βγάλει ότι μπλοκαρίστηκε ο υπολογιστής σας για παραβίαση πνευματικής κ.λ.π. ιδιοκτησίας και ότι πρέπει να πληρώσετε πρόστιμο μην τα πιστέψετε..Είναι υιός και από το οδοιπορικό μου σας δίνω ένα τρόπο το δυνατόν επίλυσης του για να μην ταλαιπωρείστε με αντιβάριους κ.λ.π. ή άλλες μεθόδους όπου θέλει προχωρημένους χειρισμούς.. Μπορείτε απλά να διορθώσετε το πρόβλημα με ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ στους περισσότερους υπολογιστές και μην πολύνοιάζεστε για υπολείμματα υιού ούτε να χρησιμοποιήσετε προγράμματα προς εντοπισμό ή αφαίρεσή τους ούτε για προχωρημένους και την αναζήτηση...Απλά από την έναρξη πηγαίνετε στα προγράμματα-βοηθήματα-εργαλεία συστήματος και επαναφορά συστήματος...Διαλέγετε μια ημερομηνία επαναφοράς πριν την ημερομηνία του υιού αλλά κοντινή για να μη χάσετε τυχόν πρόσφατα προγράμματα και πατάτε να την κάνετε...Αν τυχόν δεν μπορείτε να μπείτε στην έναρξη για να τα κάνετε όλα τούτα τότε όταν ανάβετε τον υπολογιστή και πριν ανοίξει πατάτε F8 και κρατάτε πατημένο να σας δώσει γράμματα...διαλέγετε το safe mode και πατάτε enter ή οκ..Ανοίγει ο υπολογιστής και μπορείτε να κάνετε όλα τα πιο πάνω από την έναρξη όπως τα αναφέραμε και ο υιός δεν θα ξαναπαρουσιαστεί. Βέβαια αν ξαναπάρει τον ίδιο υιό θα κάνετε ξανά το ίδιο να ξαναφύγει μα δεν μπορείτε να το κάνετε συνέχεια γιατί θα σας δημιουργηθεί πρόβλημα..Υπάρχει άλλος τρόπος με την ρύθμιση αντιβάριους και χωρίς αλλαγή του ή συμπλήρωσή του με άλλου είδους αντιβάριους να επιτύχετε να μην ξαναμπεί ποτέ ο υιός αυτός μα χρειάζεται προχωρημένους κάπως χειρισμούς.Άβαταρ μέλους
ait
Δραστήριος
Δημοσιεύσεις: 316
Εγγραφή: Πέμ 22 Δεκ 2011, 22:36
Χρόνια εμπειρίας: 10+ χρόνια
Τοποθεσία: ΒΟΛΟΣ
Ηλικία: 64

Re: Το μπλοκάρισμα των υπολογιστών για πρόστιμο είναι υιός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ait » Τετ 23 Ιαν 2013, 23:56

ait έγραψε:Αν μετά την είσοδό σας σε σελίδες του ίντερνετ με ταινίες κ.λ.π. σας βγάλει ότι μπλοκαρίστηκε ο υπολογιστής σας για παραβίαση πνευματικής κ.λ.π. ιδιοκτησίας και ότι πρέπει να πληρώσετε πρόστιμο μην τα πιστέψετε..Είναι υιός και από το οδοιπορικό μου σας δίνω ένα τρόπο το δυνατόν επίλυσης του για να μην ταλαιπωρείστε με αντιβάριους κ.λ.π. ή άλλες μεθόδους όπου θέλει προχωρημένους χειρισμούς.. Μπορείτε απλά να διορθώσετε το πρόβλημα με ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ στους περισσότερους υπολογιστές και μην πολύνοιάζεστε για υπολείμματα υιού ούτε να χρησιμοποιήσετε προγράμματα προς εντοπισμό ή αφαίρεσή τους ούτε για προχωρημένους και την αναζήτηση...Απλά από την έναρξη πηγαίνετε στα προγράμματα-βοηθήματα-εργαλεία συστήματος και επαναφορά συστήματος...Διαλέγετε μια ημερομηνία επαναφοράς πριν την ημερομηνία του υιού αλλά κοντινή για να μη χάσετε τυχόν πρόσφατα προγράμματα και πατάτε να την κάνετε...Αν τυχόν δεν μπορείτε να μπείτε στην έναρξη για να τα κάνετε όλα τούτα τότε όταν ανάβετε τον υπολογιστή και πριν ανοίξει πατάτε F8 και κρατάτε πατημένο να σας δώσει γράμματα...διαλέγετε το safe mode και πατάτε enter ή οκ..Ανοίγει ο υπολογιστής και μπορείτε να κάνετε όλα τα πιο πάνω από την έναρξη όπως τα αναφέραμε και ο υιός δεν θα ξαναπαρουσιαστεί. Βέβαια αν ξαναπάρει τον ίδιο υιό θα κάνετε ξανά το ίδιο να ξαναφύγει μα δεν μπορείτε να το κάνετε συνέχεια γιατί θα σας δημιουργηθεί πρόβλημα..Υπάρχει άλλος τρόπος με την ρύθμιση αντιβάριους και χωρίς αλλαγή του ή συμπλήρωσή του με άλλου είδους αντιβάριους να επιτύχετε να μην ξαναμπεί ποτέ ο υιός αυτός μα χρειάζεται προχωρημένους κάπως χειρισμούς.
Παράλειψή μου να σας πω πως όσα έχετε βάλει στον υπολογιστή σας από την ημερομηνία επαναφοράς του που θα επιλέξετε και έπειτα να τα αντιγράψετε πριν την κάνετε... Επίσης αν σας καταργήσει κάποιο πρόγμαμμα που τελευταία είχατε βάλει το ξαναβάζετε.....Δεν υπάρχει κανένας άλλος κίνδυνος για να την κάνετε εκτός αν δεν γνωρίζετε τίποτε από υπολογιστές και στην προσπάθειά σας του κάνετε ζημιά από λανθασμένους χειρισμούς..

Απάντηση