Σημάδια βοήθημα τυπωμένο σε βιβλίο

Σοβαρές συζητήσεις για σοβαρά και μη θέματα!
Άβαταρ μέλους
ait
Δραστήριος
Δημοσιεύσεις: 316
Εγγραφή: Πέμ 22 Δεκ 2011, 22:36
Χρόνια εμπειρίας: 10+ χρόνια
Τοποθεσία: ΒΟΛΟΣ
Ηλικία: 64

Σημάδια βοήθημα τυπωμένο σε βιβλίο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ait » Κυρ 10 Μαρ 2013, 18:20

Φίλε μου Άλεξ αλλά και όποιος άλλος φίλος ασχολείται με τα σημάδια και την εξήγησή τους μην τυχόν και βγει έτσι κάποιος θησαυρός, έχω να σας πω ότι υπάρχουν δύο βοηθήματα που ερμηνεύουν-εξηγούν τι σημαίνει το κάθε σημάδι για να μην ταλαιπωρείστε με ερωτήσεις και προπαντός με λάθος απαντήσεις από ανθρώπους που δεν τα ξέρουν καλά... Το ένα βοήθημα είναι τυπωμένο σε βιβλίο και το έχω δει και διαβάσει κάπως.. Επειδή όμως δεν ασχολούμαι με τα σημάδια δεν γνωρίζω να σας πω που θα το βρείτε... Ρωτήστε όσους ασχολούνται με αυτά εδώ μέσα και γνωρίζουν σαν παλιοί να σας το πούνε... Το άλλο βοήθημα το κυκλοφόρησε και προς τιμή του κάποιος παλιός στο χόμπι μας δωρεάν σε άλλη σελίδα του χώρου μας... Ρωτήστε και ελπίζω να σας βοηθήσουν να το βρείτε.. Το ποιο από τα δυο βοηθήματα είναι το καλύτερο ή κατά πόσο ερμηνεύουν τα σημάδια σχεδόν με ακρίβεια δεν το γνωρίζω γιατί δεν έχω ασχοληθεί μα πιστεύω πως από όσους δεν τα γνωρίζουν καλά και σας λένε λανθασμένα πράγματα θα είναι ίσως αρκετά καλύτερα.


Admin :
Είσαι παλιό μέλος και γράφεις σε λάθος μέρος και αποπροσανατολίζεις την συζήτηση.
Παρακαλώ λίγο προσοχή.
Το μεταφέρω εκεί που πρέπει και ελπίζω με τον ίδιο τρόπο να κάνετε τον οποίο σχολιασμό θέλετε στο μέλλον.TOTTHS
Δραστήριος
Δημοσιεύσεις: 430
Εγγραφή: Σάβ 14 Ιαν 2012, 23:56

Re: Σημάδια βοήθημα τυπωμένο σε βιβλίο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από TOTTHS » Κυρ 10 Μαρ 2013, 21:20

Φιλε αιτ .και στα άλλα παιδιά .ο κώδικας έχει πάνω από τρεις χιλ. ερμηνείες .και δεν νομίζω να τον έχει όλον κάποιος .αν έχεις τον μισό άκρη δεν βράζεις .προσπαθείς με την εμπειρία που έχει ο κάθε ένας να βοηθήσει αν και δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνη. όλοι προσπαθούμε ? και ελπίζουμε και σε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε μήπως το κάθε μέλος βρει κάτι .το θέμα σημαδιών είναι μεγάλο δεν λύνεται με δυο κουβέντες ίσως κάνουμε κάποια συνάντηση κάποια φορά αργότερα θα πούμε πολλά!! αλλά την γνώμη μπορεί να την λέει ο καθένας ας είναι και λάθος μόνο αυτός που έβαλε κάτι ήξερε σίγουρα την λύση του ...!!!!!!!!!

Άβαταρ μέλους
ait
Δραστήριος
Δημοσιεύσεις: 316
Εγγραφή: Πέμ 22 Δεκ 2011, 22:36
Χρόνια εμπειρίας: 10+ χρόνια
Τοποθεσία: ΒΟΛΟΣ
Ηλικία: 64

Re: Σημάδια βοήθημα τυπωμένο σε βιβλίο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ait » Κυρ 10 Μαρ 2013, 21:40

Φίλε ΤΟΤΤΗ δεν θα διαφωνήσω ότι υπάρχουν πολλές ερμηνείες ακόμη και για κάθε σημάδι που πολλές μάλιστα αλληλοσυγκρούονται... Όμως αν και δεν ασχολήθηκα και είμαι άπειρος εντούτοις το ότι διάβασα τα δύο βοηθήματα ως και την καλή δουλειά στη συγκεντρωτική λίστα σημαδιών και τη σημασία τους που ανακοίνωσε και ο φίλος Ρώσος ή ο Μπόλεκ δεν θυμάμαι ποιος (μπράβο του όποιος και αν ήταν) πήρα μια βάση να ξέρω σαν αρχή κάποια πράγματα. Άυτό θα ήταν καλό για όλους εδώ μέσα για να μπορούν να κρίνουν και συγκρίνουν ή και το δυνατόν να μην πλανώνται που αλλιώς δεν θα τα μπορούν.

Άβαταρ μέλους
giotis-pll
Πρόεδρος
Δημοσιεύσεις: 684
Εγγραφή: Παρ 29 Ιαν 2010, 17:32
Χρόνια εμπειρίας: 10+ χρόνια
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ηλικία: 44

Re: Σημάδια βοήθημα τυπωμένο σε βιβλίο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giotis-pll » Κυρ 10 Μαρ 2013, 22:19

θα ήταν πολλή άδικο να πω ότι τα βιβλία αυτά είναι ψεύτικα από την στιγμή που γραφτήκαν με τις γνώσεις μας (παλιά μέλη σε κάποιες σελίδες). Απο εκεί και πέρα το κάθε ΣΗΜΑΔΙ έχει την δική του ιστορία και είναι μοναδική για αυτό τον λόγο δεν μπορούμε και ούτε δεχόμαστε εδώ μέσα σε αυτήν την σελίδα λύτες και κομπογιαννίτες του είδους.

Η διάφορες ερμηνείες που δίνουμε κατά καιρούς είναι απλά εμπειρικές και χωρίς καμία σιγουριά.Διαφορετικά θα ήμασταν ζάπλουτοι!!

Όσο αφορά την δωρεάν διανομή βιβλίου που αναφέρεις δεν την ξέρω.Ένα ξέρω μόνο καλά ότι την ελπίδα την ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ πολλοί και για ΠΟΛΛΑ.

Θα το γράψω και εδώ πάλι.Όταν ανοίγετε ένα θέμα βάζετε την σωστή ονομασία για να μπορεί κάποιος να βρει αυτό που ψάχνει.Βάζοντας ένα σκέτο (Σημάδι)δεν πιστεύω ότι βοηθάτε σε κάτι και πόσο μάλλον σε αυτών που ψάχνει μέσα στο φόρουμ μήπως και δει κάτι που γνωρίζει η αναζητάει.
KANE KATI NA ΠAME ΣE KAMIA ΔOYΛEIA ΓIATI ΔEN ΜΠΟΡΩ NA ΣE ΠEPIΓPAΨΩ THN KATAΣTAΣH!

~ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ~

alex2174
Προβληματισμένος
Δημοσιεύσεις: 11
Εγγραφή: Παρ 27 Ιαν 2012, 10:22

Re: Σημάδια βοήθημα τυπωμένο σε βιβλίο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alex2174 » Δευ 11 Μαρ 2013, 00:47

Από αυτά που γνωρίζει κάποιος ο καθένας την γνώμη του, και αν υπάρχει κάποιος που θυμάστε τα βιβλία να τα βάλει για εμάς που δεν τα γνωρίζουμε. Ευχαριστώ!!!

Απάντηση